Hip   

Pharrell Wiliams Rilis Single Baru "Yellow Light"

 
Penulis
Liza Novirdayani Noor
12 June 2017

Musisi kelahiran Amerika, 5 April 1973 ini dikenal sebagai sosok multitalenta. Enggak cuma jadi penyanyi, rapper ini juga bertindak sebagai penulis lagu dan produser rekaman. Bahkan, di luar bermusik, dia juga berkiprah sebagai seorang perancang busana. Hebat, ya! Rasanya, enggak ada satu orang pun yang ngeraguin kapasitas dan kualitas seorang Pharrel Williams.

Udah banyak banget lagu hit yang lahir berkat sentuhan Pharrel. Sejumlah single yang pernah dia produksi antara lain "Blurred Lines" milik Robin Thicke sampai "Get Lucky" milik Daft Punk. Nah, Pharell kini siap buat ngasih kejutan baru untuk para penikmat musiknya. Pasalnya, dia baru aja ngerilis single terbarunya pada 9 Juni 2017.

Dilansir dari Billboard, Pharrell baru aja ngeluarin single berjudul "Yellow Light". Single terbarunya ini diluncurin dalam format digital. Bahkan, "Yellow Light" udah bisa lo nikmatin melalui platfotm layanan streaming Spotify. Kayak lagu "Happy", single ini juga dikemas Pharrell dengan bunyi bas yang menggelegar serta beat dengan kesan funky dan groovy.

Oh, iya, satu lagi. Single terbarunya ini juga jadi salah satu soundtrack film yang bakal rilis akhir Juni mendatang, loh. Hayo, ada yang bisa tebak judul filmnya?

Yap, Despicable Me 3.

Film ini sendiri bakal dirilis pada 30 Juni mendatang. Memang, sih, single "Yellow Light" dirilis lebih awal dari film Despicable Me 3. Buat kalian yang penasaran sama single terbarunya Pharell, langsung aja simak video berikut ini!

Nah, ini bonus lirik lagunya, guys!

Selamat bernyanyi.

 

[Intro]
The yellow light shining down
The yellow light shining down
The yellow light shining down
The yellow light shining
1, 2, 1, 2
Everybody
Let's go!
Oh, hey!

[Verse 1]
Everyone's overdosing the blue light use
United States of anxiety continues
The brat is in his tower singing the flag burning blues
But we feel like the nuts 'cause we feel the screws
We don't care 'bout no fit
We don't care 'bout no trouble
We just wanna get in
Let's make out like we're lovers

[Pre-Chorus]
So much for taking it slow
Now everybody knows
Here we go!

[Chorus]
The yellow light shining down (Congratulations)
The yellow light shining down (Whoopi do)
The yellow light shining down (You control the world now)
The yellow light shining down (Look at you)
The yellow light shining down (I said 'Hey!')
The yellow light shining down (There's a higher power)
The yellow light shining down (Like a yellow light)
The yellow light shining down

[Verse 2]
When the stupid gets injected
The sunlight's the best disinfectant
Oh, just let the sun dry
It be like that sometimes
We don't care 'bout no fit
We don't care 'bout no trouble
We just wanna get in
Let's make out like we're lovers

[Pre-Chorus]
So much for taking it slow
Now everybody knows
Here we go!

[Chorus]
The yellow light shining down (Congratulations)
The yellow light shining down (Whoopi do)
The yellow light shining down (You control the world now)
The yellow light shining down (Look at you)
The yellow light shining down (I said 'Hey!')
The yellow light shining down (There's a higher power)
The yellow light shining down (Like a yellow light)
The yellow light shining down

[Bridge]
Kill whatever you want
And undo what was done
But one thing you can't kill is the fun
(Fun, fun, fun, fun...)

[Chorus]
The yellow light shining down (Congratulations)
The yellow light shining down (Whoopi do)
The yellow light shining down (You control the world now)
The yellow light shining down (Look at you)
The yellow light shining down (I said 'Hey!')
The yellow light shining down (There's a higher power)
The yellow light shining down (Like a yellow light)
The yellow light shining down

[Post-Chorus]
So much for taking it slow
Now everybody knows
Here we go!

Here we go!

So much for taking it slow
Now everybody knows
Here we go!

[Chorus]
The yellow light shining down (Congratulations)
The yellow light shining down (Whoopi do)
The yellow light shining down (You control the world now)
The yellow light shining down (Look at you)
The yellow light shining down (I said 'Hey!')
The yellow light shining down (There's a higher power)
The yellow light shining down (Like a yellow light)
The yellow light shining down